مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام. شخصی با پیج فیک عکس من و برادرم رو استوری کرده و یک سری توهین نوشته، یک سری ازدوستان وآشنایان روهم فالو کرده که ببینن،اگه الان اکانتش روپاک کنه ،بازهم میتونم ادعاعلیه اش وشکایت کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اسکرین شات گرفته باشید احتمالا بتوانید با شکایت به نتیجه برسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.