مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هبه

سلام
اسمم تو قرعه کشی ایرانخودرو در اومد، امتیاز خرید ماشین رو به یکی هدیه دادم
ماشین بهش دادم تعویض پلاک بنام خودش
چجوری میتونم هدیه ای ک دادم پس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعویض پلاک انجام شده باشد امکان رجوع وجود ندارد.
به هر حال توضیحات شما به نحوی نیست که پاسخ کامل دریافت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرویی که به شخص واگذار نموده ایید وپلاک تعویض گردیده است اگر ما به ازای دریافت داشته‌اید عقد بیع محقق گردیده است و بحث رجوع معنایی ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه تعویض پلاک انجام شده امکان رجوع نیست ولی شما نیاز به گفت و گو و توضیحات بیشتری دارید لذا از طریق پنل مشاوره تماسبگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر تعویض پلاک انجام شده باشد امکان رجوع وجود ندارد. به هر حال توضیحات شما به نحوی نیست که پاسخ کامل دریافت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام �ال جناب عالی دارای جهات مختلف ابهام دار است ولیکن در این حد می‌توان گفت در صورت تعویض پلاک امکان رجوع ساقط میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تعویض پلاک حق شما اسقاط شده است در واقع شما موارد قانونی برای انتقال را انجام دادید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
اگر بتوانید هدیه بودن را اثبات کنید امکان برگشت وجود دارد.
مگر تحت شرایطی باشد که مطابق با قانون مدنی امکان رجوع وجود نداشته باشد.
و یا تفسیر مقام قضایی از آنچه که رخ داده است هدیه و یا به اصطلاح حقوقی هبه نباشد.
با این وجود توصیه میکنم از مشاوره تلفنی استفاده نمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه تعویض پلاک انجام شده امکان رجوع نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بعد از هدیه و بعد از ثبت پلاک به نام ایشان، امکان رجوع نیست مگر انکه شما بتوانید هدیه بودن ان را اثبات کنید. موضوع نیاز ب بررسی دارد. بهتر از راهنمایی یک وکیل استفاده کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام.اقدام شما نسبت به انتقال پلاک مسقط حق رجوع شماست.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا شما شرايط واگذاری ایران خودرو را رعایت نکرده اید و این اقدام شما تخلف است.
ثانیا اثبات هبه و رجوع از هبه شرایطی دارد. موضوع نیازمند بررسی مفصل تر است. در شهرتان حضورا به وکیل مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد