مشاوره حقوقی رایگان - هبه پدر به دختر

باسلام پدر بزرگ من 93سال عمر کرد.مادر بزرگم زنده ولی زمین‌گیر شده.الان3ساله پدربزرگ فوت شده.5پسر و1دختر دارد.الان 2کاغذ دست یک شخص غریبه آورده شده که پدربزرگ یه مغازه و700متر زمین به یک حبه نبات هبه کرده به دخترش ودر کاغذ ذکر شده بااختیار وعقل کامل هبه کرده.3نفر روحانی هم امضاکرده اندهرکدام به فاصله 5 سال هبه شده واولین هبه 83 سال ودومین 88سال داشته پدر بزرگ آیا میشه برگرداند؟ خودمون میدونیم گولش زده ولی نمیتونیم ثابت کنیم.باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه به درستی انجام شده باشد معتبر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر هبه در زمان حیات پدربزرگ رخ داده ومال موهوبه را نیز به تصرف طرف داده اند که درست است وباتوجه به مرگ او دیگر حق رجوع وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد هبه است
و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قرارداد هبه به درستی منعقد شده باشد معتبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد هبه به درستی منعقد شده باشد ومال موهوبه را نیز به تصرف دادند باتوجه به مرگ او دیگر حق رجوع وجود ندارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر صحت عقود و قراردادهاست مگر خلاف آن ثابت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا هبه به درستی به انجام رسیده است فلذا عقد هبه ذکر شده در متن پرسش از اعتبار و ارزش قانونی برخوردار است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر علاوه بر هبه مال به تصرف درآمده باشد الزام آور است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر هبه به قبض دختر داده نشده باشد می توان ابطال آنرا خواست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که مفاد بدرستی منعقد شده باشد مشکلی از این بابت نیست و اچدارای اعتبار است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این هبه به درستی انجام شده باشد و قبض و اقبال و تصرف در مال موهوبه صورت گرفته باشد کاملاً معتبر است و قابل رجوع نیست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت اثبات حجر ایشان در زمان تنظیم صلح نامه بله