مشاوره حقوقی رایگان - عوارض خودرو

سلام وقت بخیر
بنده اواسط سال 92 یک دستگاه پراید مدل 82 از یه بنده خدایی خریداری کردم که این خودرو در تاریخ1390/12/23 طبق اسناد موجود از طریق مزائده تحویل اون شخص شده و در روز معامله هم بنده خدا عوارض رو با خود من رفت پرداخت کرد، بنده به دلیل مشکلات مالی و آشنا بودن با فروشنده هنوز تعویض پلاک نکردم و الان که میخوام برم برای تعویض پلاک و استعلام عوارض گرفتم داخل استعلام از سال 82 بدهی ثبت شده .در صورتی که من خودم شاهد پرداخت عوارض در سال 92 بودم
میخواستم ببینم چطوری میتونم اعتراض بزنم نسبت به عوارض

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر عوارض را پرداخت کرده اید باید فیش های واریزی را ارائه بدهید به احتمال زیاد تمام عوارض پرداخت نشده است