مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مجدد عوارض در تهران من

سلام.من سال 98 یک پژو 206 خریداری کردم و همان سال هم عوارض شهرداری رو با مبلغ 269000 تومان پرداخت کردم.اما امسال از طریق تهران من دیدم مبلغ 890000تومان عوارض شهرداری زده لیستش هم از سال 91تا 1401 بوده و مجدد پرداخت کردم.پیگیر موضوع شدم متوجه شدم که تا سال 98پرداخت شده.آیا این مبلغ واریزی جدید رو می تونم پس بگیرم و از کجا پیگیر بشم.
ممنون

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام با مراجعه به قسمت مربوطه پیگیر موضوع بشید زیرا پرونده شما باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عوارض شهرداری باید به روز پرداخت شود اگر چند بار آن را پرداخت کرده میتوانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با پشتیبانی اپلیکیشن تهران من تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از قسمت اجرائیات راهور این مورد نیز قابل استعلام است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری نمائید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دفاتر خدمات الکترونیک شهریابه شهرداری مربوط مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان پذیر است اقدام نمایید