مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام عزیزان
اگر زوجه دادخواست طلاق دهد و هیچ دلیلی هم برای طلاق نتواند ثابت کند منظورم این هستش که عسر و حرج را نتواند ثابت کند و 12 مورد عقدنامه را هم نتواند ثابت کند. و زوج هم طلاق ندهد، تکلیف چیست؟؟
چندسال همینطور بلاتکلیف میماند؟
دادگاه چه تصمیمی میگیرد؟

ممنون میشوم جواب دهید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. هیچ. باید توافقی طلاق بگیرید واگر کراهت از همسر دارید بایستی در ازای ما بذل مهریه طلاق را خواستار شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید