مشاوره حقوقی رایگان - توهین با پیج فیک

دختری به دخترم با پیج فیک توهین کرده و فوش های خیلی بدی به من و پدرش داده است و ما از پیام ها اسکرین شات داریم و پسرم با دیدن این پیام ها با ویس همان فوش ها را به دختر برگردانده است حالا دختر از ویس ها شکایت کرده است و دادگاه به نفع او حکم داده (5 میلیون جزای نقدی و 40 ضربه شلاق) آیا دخترم میتواند با اسکرین شات ها شکایت کند و آیا حکم دادگاه برای پسرم قابل تغییر است؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتواند به آن حکم اعتراض کند درصورتی که سابقه ندارد دردادگاه تجدید نظرامکان تعلیق یاتبدیل مجازات میباشد.دخترمیتواند شاکی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تجدید نظرخواهی کنید امکان تخفیف و تعلیق هست.