مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن افغانی با مرد ایرانی به چه صورتی هیت

سلام من خانم ح. متولد ایران ولی افغانی هستم دارای مدارک اقامت از سپاه میباشم و الان میخام با مرد ایرانی ازدواج کنم به چه صورتی امکان داره..ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ایرادی ندارد شما کارت اقامت دارید مدارک شناسایی دارید باید از دفتر ازدواج و طلاق بپرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت صدور پروانه زناشویی به وزارت کشور یا استانداری های استانها مراجعه و بعد از استعلام از مراجع ذیصلاح و عدم منع ازدواج پروانه زناشویی صادر ومیتوانید با این پروانه در دفاتر ازدواج و طلاق رسمی ثبت نمایید