مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی دادسرا

سلام برای ابلاغیه آمد
من شاکی داشتم 5 تا اتهام به زد بود 1.شروع به سرقت.2. افتر.فحاشی.3.ضرب جرح عمدی
که در ادامه نوشته بود دایر بر ایراد ضرب جرح در مسیر تحقیقات قرار گرفت
خواستم بدونم اتهام مثل سرقت دادگاه قبل نکرده
بعد از اخذ نوشته بود به دلیل نبودن ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شود
خواستم کمک کنید
بعد اگر شاکی اعتراض بزنه روی سرقت ممکنه سرقت باز گو بشه داخل دادگاه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شاکی ا عتراض دهد باید ادله کافی را ارایه نماید چنانچه محرزنشود قرار منع تعقیب تاییید می گردد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و توضیحات دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید