مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد اجرت المثل ملک پس از صدور حکم سقوط دعوی دادگاه

بنده ملکی را در 2/1399 اجاره کردم تا 4/1399 کمبی قبل از پایان قرارداد با مالک به تفاهم شفاهی رسیدیم ولی پس از ابلاغ بخشنامه ستاد کرونا گفت ملک رو فروختم پارسال و باید بلند بشین من هم با 20درصد افزایش اجاره به تصرف ملک ادامه دادم تا ایشان درخواست حکم تخلیه و اجرت المثل کرد که قاضی با نظر شخصی و چون مصوبه رو قبول نداشت حکم تخلیه سه روزه داد ولی برای اجرت المثل سقوط دعوی طبق بند 3ماده 107 اعلام کرد و من مجبور به درخواست مهلت یک ماهه از قاضی شدم که موافقت کرد و الان مدت یکماه تموم شده و مالک حکم تخلیه رو اجرا گذاشته و دوباره موجر درخواست اجرت المثل دوباره واسه این یک ماه کرده و پول رهن منو تامین خواسته داده و روزی 100هزار اجرت المثل خواسته.
ایا الان میتونه درخواست اجرت المثل کنه و ایا احتمال داره به نفعش رای بدن و من الان چکار میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اولین جلسه رسیدگی به اجرت المثل به این مورد ایراد بگیرید .‌ قاعدتا نباید پذیرفته بشه. البته باید دید دلیل سقوط دعوا یا استرداد دعوای وی چه بوده است . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در اولین جلسه رسیدگی به اجرت المثل به این مورد ایراد بگیرید .‌ قاعدتا نباید پذیرفته بشه. البته باید دید دلیل سقوط دعوا یا استرداد دعوای وی چه بوده است