مشاوره حقوقی رایگان - نفقه اظهارنامه

سلام خسته نباشید همه استاد عزیز
منو خانمم مدت 4سال میشه باهم زندگی نمیکنم حضانت
فرزند را گرفته اسباب خونه جمع کرده برده من خونه را از آبجش اجاره کرده بودم قولنامه به اسم من بود همه لوازم خانه خودم گرفته بودم حتی یک قاشق از خانه پدرش نیاورده بود پول پیش خونه از آبجش گرفته من نبودم چند بار بهش گفتم بیا زندگی کنم قبول نکرد گفت من یکی دیگه دوست دارم گفتم بیا به فرزند منو شناسنامه بگیرم گفت ب اسم بابا جدیدش میگیرم من طلاق ندادم گفت طلاق غیابی گرفتم همه حرفاش به پیام گفته هنوزم هست الان رفته شکایت کرده که شوهرم منو ول کرده خرج نداده در حقیقت من ول نکردم خودشان رفته گم شده تازه خبر شدم شکایت کرده اگر دادگاه بیرم لوازم خانه با پول پیش خونه بابت پول نفقه حساب میشه کرد یانه چون همه چیز که برده مال من بود از پیام که فرستاده که من قراره با یکی دیگه ازدواج کنم بر علیه اش استفاده کنم یا نه
الان خانمم توی یک شهر دیگه زندگی می‌کنه جای مکان منو بلد نیست اظهارنامه دادگاه چیطوری دستم میرسه چه مدت طول می‌کشه که اظهارنامه بیاد یا حکم بازداشت منو دادگاه صادر می‌کنه من فراری نیستم چون با هم در ارتباط نیستم از من خبر نداره کجا زندگی می‌کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنین چیکار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر تمامی وسایل مالکش شما هستید با استناد به شهود وفاکتور اقلام شکایت سرقت نمایید.برای تمکین هم یک اظهارنامه به خانم ارسال کنید وسپس دادخواست الزام به تمکین دهید.درخواست طلاق زن منوط به اثبات عسروحرج خویش است.اگر ثنا اشته باشید تمامی ابلاغات به ادرس ثناشما میرود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،باید بردن وسایلیتان میتوانید با ارائه فاکتور و فیش پرداخت و شهادت شهود یا هر کدام از این موارد دادخواست استرداد وسایل دهید در مورد نفقه باید با مدارکی که دارید مثل پرینت پرداخت وجه و شهادت شهود،پرداخت نفقه را اثبات کنید تهیه مسکن با شماست و پول پیش خانه بابت نفقه حساب نمیشود.موارد دیگر جوابش طولانیست و در این مجال نمیگنجد نیاز به تبادل اطلاعات دارد از پنل تماس تلفنی استفاده فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد اموال بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه فاکتور و فیش پرداخت و شهادت شهود دادخواست استرداموال بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوال شما قبلا پاسخ داده شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید