مشاوره حقوقی رایگان - حمل سلاح غیر مجاز

سلام
برادر همسر بنده به همراه پدرش با سلاح گرم غیر مجاز وارد منزل بنده شده و بنده را تهدید به مرگ نموده اند بنده کجا باید شکایت کنم تا رسیدگی شود. متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به خدمات قضایی با عنوان تهدید و ورود به عنف شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت مناسب مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت تحت عنوان تهدید از دفتر خدمات قضایی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت تحت عنوان تهدید از دفتر خدمات قضایی مطرح کنید