مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام وقت بخیر من با متور ورود ممنون زدم به عابر پیاده گواهینامه دارم بیمه هم دارم ولی اونی زدم بهش زود بردن بیمارستان منم زود بردن کلانتری مامور راهنمایی راندکی امده ولی ما نبودیم که کروکی بکشه میخواستم بدونم من مدارکم کامله بیمه خسارت دیه رو پرداخت میکنه یا کروکی فرضی میکشن ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چون مرتکب تخلف شده اید ارایه کروکی به بیمه الزامی است.هرگاه یکی از طرفین حادثه مرتکب تخلف رانندگی شده باشد ارائه کروکی برای دریافت خسارت الزامی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید راهنمایی رانندگی مراجع موضوع را مطرح تا کروکی فرضی تنظیم و ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید کروکی فرضی تنظیم بشه .
از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

بله می توانید راهنمایی رانندگی مراجع موضوع را مطرح تا کروکی فرضی تنظیم و ارائه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله جهت تهیه کروکی فرضی مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر بیمه داشته باشید تمام خسارات توسط بیمه پرداخت خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه بیمه داشته باشید تمام خسارات توسط بیمه پرداخت میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید راهنمایی رانندگی مراجع موضوع را مطرح تا کروکی فرضی تنظیم و ارائه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به میزان خسارات و صدمات دارد