مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کارشناس شورای حل اختلاف

تصادفی صورت گرفته زیان دیده زمان تصادف بیمه ثالث نداشته و بدون حضور مقصر که بنده باشم شورای حل اختلاف رفته و کارشناس شورای حل اختلاف به ایشان کروکی فرضی داده که تخلف محسوب میشود باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در جلسه دادرسی به کروکی و نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
به کروکی ترسیم شده اعتراض و درخواست کارشناسی نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تخلف نیست میتوانید به نظر کارشناس اعتراض نموده و درخواست برسی مجدد در هیات سه نفره را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در مهلت مقرر قانونی می‌توانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمائید.