مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی تاندون ساعد دست چپ

سلام خسته نباشید دست چپم توی شرکت دچار بریدگی عمیق شده و شش تا تاندون دستم پاره شده میخواستم بدونم حدودا چقدر دیه تعلق میگیره بهم چون شکایت نکردم و از طریق بیمه مسیولیت شرکت اقدام کردم که این هفته بهم اعلام میکنن چقدر دیه تعلق میگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام میزان دیه را کارشناسان پرشکی قانونی با توجه به میزان آسیب و طول و نحوه درمان تعیین میکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پزشکی قانونی میزان دیه شما مشخص خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میزان دیه بر اساس درصد های تعیین شده توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشک قانونی میزان دیه را بر اساس صدمات تعیین میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میزان دیه را کارشناسان پرشکی قانونی با توجه به میزان آسیب و طول و نحوه درمان تعیین میکنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود‌

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق پزشکی قانونی میزان دیه شما مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میزان دیه بر اساس درصد های تعیین شده توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه است