مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم محدثه

سلام خسته نباشید من 15 سالمه اسمم محدثه هست و میتونم محدثه رو به اسم صنم تغییر بدم چون از اول قرار بوده اسم من صنم باشه آیا قابل تغییرِ با رضایت پدر؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از اداره ثبت احوال می بایست پیگیری و تقاضا دهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ولی قهری از اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه رشیده محسوب نمی گردید از طریق ولی ابتدا اداره ثبت احوال و درصورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا با تغییر اسم به سختی موافقت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پدر شما باید درخواست خود را به اداره ثبت مطرح نمایید و در صورت رد درخواست ، دوباره درخواست خود را در دادگاه مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا از طریق اداره ثبت اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه دادخواست دهید (ولی شما باید اقدام نماید)

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ثبت احوال مربوطه پیگیری کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید باذکرعلت وازطریق دادگاه اقدام کنید