مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ معامله خودرو

با سلام، به صورت قولنامه ای بین فروشنده و خریدار خودرویی را خریداری کرده و تمام مبلغ آن را پرداخت کردم. بعد از خرید متوجه شدم که خودرو از سمت راننده تصادف شدید داشته. همچنین فروشنده در نوبتی که برای تعویض پلاک گرفته شده بود مراجعه و قصد داشت که تمامی هزینه های قبلی خودرو به شهرداری و بیمه و ... را بر عهده من بعنوان خریدار بگذارد که قرار تعویض پلاک فوق به همین دلیل انجام نشد و بعد از ان هم هیچ تماسی نداشتیم.
با توجه به تصادف ماشین و خرابی های فنی و همچنین رفتار فروشنده قصد فسخ معامله را دارم. معامله ابتدای شهریور ماه اتفاق افتاده است. لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت امکان پذیر بودن چقدر زمان مورد نیاز هست و با توجه به تغییر قیمت ماشین امکان گرفتن ضرر و زیان از فروشنده ممکن هست.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به علم معامله امکان فسخ دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عیوب حادث در خودرو موجبات نقصان ارزش خودرو باشد میتوانید از خیار عیب استفاده وفورا فسخ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فسخ کنید ولی فسخ قرارداد بعد از اطلاع از عیب خودرو فوری باید اعلام بشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر عیوب حادث در خودرو موجبات نقصان ارزش خودرو باشد میتوانید از خیار عیب استفاده وفورا فسخ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بایت خیار عیب معامله را فسخ کنید