مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو تصادفی

باسلام بنده یک ماشین پراید خریدم فروشنده به عنوان دور رنگ به من فروخت ولی ماشین تصادفی بوده و سقف ستون تعویض هستن وتو قولنامه هم ننوشته به فروشنده زنگ زدم برای فسخ معامله ولی قبول نمیکنه ماشین دستمه هنوز تعویض پلاک نکردم الان من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قبلا پاسخ داده شد اول تعویض پلاک کن بعد اعلان فسخ بده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه فسخ معامله بعد دادخواست تایید فسخ معامله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه فسخ به علت عیب خودرو به فروشنده ارسال و سپس دادخواست علیه ایشان تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست فسخ معامله را به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه اعلام فسخ
بیع خودرو ارسال نمایید

و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس
معایب خودرو مشخص گردد

و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله را اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید برگه کارشناسی قبلی و بیع نامه رویت شود