مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

باسلام
ازسال1397بعلت عوارض دیررس گاز خردل و4بار مجروحیت که بیماری صعب العلاج مثل سرطان خون ایجاد تاول بدخیم از کار افتادن کلیه براساس دستور پزشکی قانونی در حال حبس بودم متعاقبا پزشکی قانونی به مرجع قضایی اعلام کرد فعلا بخاطر سرطان خون تحت درمان خاص قرار دارد پس از ترخیص اظهارنظر میگردد
چون وثیقه گذار خودم بودم ابلاغی مبنی بر وثیقه شما به دستور دادستان ضبط شد اگر اعتراض دارید اعلام کنید
با گواهی بستری به دستور دادستان اعتراض کردم متاسفانه بجای فرستادن پرونده به دادگاه کیفری راسا کارشناسی و مزایده را صادر میکند چه اقدامی کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید در دادگاه کیفری اعتراض نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید به ضبط وثیقه معترض شوید یا متهم را در موعد مقرر حاضر تا از انجام عملیات اجرایی نسبت به فروش جلوگیری به عمل آورید