مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به ضبط وثیقه

باسلام
اعتراض به ضبط وثیقه(متهم به زندان یا دادگاه معرفی نشده) رسیدگی در دادگاه تجدید نظر استان است یا در همان شعبه اجرای احکام درمورد اعتراض تصمیم گیری میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شعبه صادر کننده حکم ارجاع میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هیچکدام صلاحیت رسیدگی نخواهند داشت
طبق قانون به دستور دادستان از وثیقه
معادل وجه قرار ضبط میشود و دادستان دستور ضبط وثیقه را صادر خواهد کرد
و در صورت اعتراض متهم در مهلت مقرر ( 10 روز از ابلاغ دستور دادستان ) ، در دادگاه
کیفری 2 به اعتراض رسیدگی خواهد شد که دادگاه خارج از نوبت و بدون رعایت تشریفات به اعتراض رسیدگی خواهد کرد و رای دادگاه قطعی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید در مهلت مقرر قانونی اعتراص تان را به دادگاه کیفری 2 ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در شعبه دادگاه استان رسیدگی غیر حضوری است