مشاوره حقوقی رایگان - زندگی در منزل پدر شوهر

سلام
حدود4 ماهه که عقد کردیم
قبل از عقد قرار گذاشتیم من مدتی رو خونه مادرم می‌مانم حدود2 سال تا همسرم خونه بگیره و زندگیمونو شروع کنیم
اما بعد از عقد مجبورم کردن که منزل پدرشون زندگی کنیم
منم مدتی منزل پدرشوهرم در اتاق همسرم بودم
تا به حال 3 مرتبه منو از خونه پدر شوهرم بیرون کرده و این سری آخر اظهارنامه عدم تمکین برای من فرستادند و طی این چند ماه هیچ هزینه ای برای مخارج بنده نمیکنن
فقط میگن غذا و خونه برات هست
آیا من مجبورم منزل پدر شوهرم دریک اتاق بمانم تا نفقه بهم تعلق بگیره؟؟
منزل پدری من درمنطقه سطح متوسط رو به بالاست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما ملزم به زندگی در انجا نیستید جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید الزام به پرداخت نفقه بدهید اگر برای تمکین اقدام کنند با این توضیحات شما نمیتوانند حکم بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل و پرداخت نفقه بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شما ملزم به زندگی با اشخاص دیگری نیستید . از دادگاه خانواده مطالبه نفقه کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل را بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا اطخارنامه تهیه منزل مشترک ثبت نمایید سپس دادخواست نفقه و تهیه منزل مستقل بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر شما مجبور ب زندگی در چنین شرایطی نیستید. جهت نفقه میتوانید شکایت نفقه تنظیم یا دادخواست نفقه مطرح کنید. و به الزام ب تمکین همسرتان درصورتی بها داده میشود که ایشان یک منزل برابر با عرف متوسط جامعه با وسایل لازم برای شما فراهم نمایند. جهت پیگیری حقوقتان میتوانید از مشاوره تلفنی وکلا استفاده نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر می توانید در این خصوص اقدام کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر . به هیچ وجه مجبور به زندگی در یک حانه با خانواده شوهر نیستید.
در جلسه دادگاه تمکین عنوان نمایید در صورت تهیه مسکن مناسب و مستقل حاضر به تمکین هستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، زوجه مکلف است یک منزل مستقل با تمام وسائل خانه تهیه نماید
شما باید دادخواست الزام زوج به تهیه منزل مستقل را مطرح نمایید
و اگر زوج منزل مستقل تهیه ننماید دعوای الزام به تمکین زوجه رد خواهد شد
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح کنید