مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستقل

سلام من 6سال هست که درخانه مادر شوهرم زندگی میکنم وتا الان همه این شش سال را با مادرشوهرم اختلاف داشتم چون مرا نمیپسندد و همش اذیتم میکنه و حرف هایی میزنه که منو ناراحت میکنه درحالی که باشوهرم هیچ مشکلی ندارم.اول ازدواج شوهرم بهم گفته بامادرم زندگی میکنم منم قبول کردم ولی هیچ تعهدکتبی بهش ندادم الان دیگه واقعا زندگی پیش مادر شوهرم با دوتا بچه تویه اتاق برام سخت شده میتونم ازنظر قانونی ادعای منزل مستقل ازشوهرم روداشته باشم؟

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

بله میتوانید از طریق دادگاه با جلب نظر کارشناسی درخواست منزل مستقل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما بخصوص اینکه ظاهرا در یک واحد هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا جهت تهیه منزل مستقل اظهارنامه ارسال کنید و اگر اقدامی نکرد می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.