مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی

در مورد پرونده اعسار رای به نفع بنده صادر شد ولی تقسیط در نظر گرفته شده بیش از توان مالی بنده برای پرداخته
اعتراض زدم تجدید نظر و بعداز تبادل لوایح رفت دادگاه تجدیدنظر و رای بدوی تایید شد و تغییری در میزان اقساط یا پیش قسط صورت نگرفت و تو رای صادر شده نوشته این رای قطعی ایست و نوشته نشده قابل اعتراض یا طرح در دیوان عالی هست یا نه
سوالم اینه که میتونم برای اعتراض به رای تجدید نظر امکان داره دادخواست اعتراض به دیوان عالی بفرستم یا باید دادخواست تعدیل بزنم؟
سوال دیگه اینکه بنده توانایی پرداخت پیش قسط و اقساط رو بنحوه تعیین شده در رای ندارم و اگر اجرائیه صادر بشه قطعا به مشکل میخورم . راهکار قانونی داره برای تقسیط پیش قسط یا وسایلم و جمع کنم و آماده بشم واسه زندان؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید تعدیل مطرح کنید با دلیل و مدرک