مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
پدربزرگ بنده چند زمین در روستای دارد و ایشان به صورت یک وصیت که در قید حیات است مابین فرزندان تقسیم کرده و فرزندان امضا کرده و چند شاهد از خود روستاییان امضا کرده اند.
میخواستم بدونم آیا بعد از فوت ایشان مشکلی وجود ندارد برای گرفتن سند، خود زمین ها سند و مدرکی ندارد چون روستا دور افتاده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تقسیم نامه ای و یا هبه نامه و یا وصیت نامه ای باشد خیر. مگر انکه بر اساس مالکیت قبلی پدربزرگ تقاضای تقسیم ترکه کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مشکلی نیست ولی اگر پدربزرگ در قید حیات هست یا زمین ها را صلح عمری کند و یا قولنامه بنویسد تا محکم کاری باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مشکلی نیست ولی اگر پدربزرگ در قید حیات هست یا زمین ها را صلح عمری کند و یا قولنامه بنویسد تا محکم کاری باشد