مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه به سند

با سلام
پدربزرگ من 23 سال پیش فوت نموده وارثین او بین خود تقسیم نامه دستی تهیه کردن و مال او را با رضایت خود تقسیم کردند انگشت و امضا کردند حالا مامیتوانیم آن ارثی که نوشته شده را سند دار کنیم ؟
اگر بتوانیم راه های سند دار کردن آن چگونه هست ؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید به موجب تقسیم نامه تقاضای انتقال سند کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به استناد تقسیم نامه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه اقامه نمایید و تقسیم نامه را ارائه بدهید تا سهم هر کدام از مالکان مشخص بشود و
و یا در اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت ، طبق قانون تعیین تکلیف را مطرح کنید