مشاوره حقوقی رایگان - اقامت برای پسر صغیرم

سلام خسته نباشید
من همسرم فوت شده پسر 7 ساله دارم و قیم قانونی هستم به غیر از من کسی را نداره برای قیم شدن من می خوام اقامت کشور سوئد بگیرم آیا می تونم پسرم با خودم ببرم و اقامت براش بگیرم؟ اگر دادگاه اجازه نداد می تونم وثیقه بزارم ؟
مبلغ وثیقه تا چه حدی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای میزان وثیقه بسته به نظر قاضی است. اما اگر حضانت فرزند را داشته باشید یا قیم قانونی وی باشید میتوانید او را ببرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

واسه قیمومیت باید برید دادگاه تا نامه بگیرید و بعد می تونید واسه اقامت اقدام کنید