مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام یک خانواده 3نفره اتباع هستیم بدون‌ مدارک چند روز پیش با خانومم بحث کردیم و فردای اون روز خانومم باپسر 3ماهه ام رفته خونه دایش خانوادشم افغانستانه ایا میتونه از من جدا بشه پسرمم بگیره بدون رضایت من؟
ممنون میشم جوابمو بدین.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شناسنامه ایرانی داشته باشید دعوای احوال شخصیه بر اساس محل تابعیت شماست ز

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه ایران صالح به رسیدگی خواهند بود و بر اساس قانون حاکم احوال شخصیه رسیدگی خواهد نمود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله عقدنامه شما ایرانی هست یا افغانی؟ ؟؟؟ طبق قانون ایرا حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر و بعد با پدر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه ایران صالح به رسیدگی خواهند بود