مشاوره حقوقی رایگان - ارائه اساسنامه مجتمع مسکونی به کلیه ساکنین

باسلام و خسته نباشید.آیا اساسنامه یک مجتمع 660واحدی که دارای 6بلوک 88 واحدی و 2بلوک 66 واحدی میباشد ، باید به امضای تک تک ساکنین برسد؟یا امضای نماینده بلوک کافیست؟با توجه به اینکه نمایندگان بلوکها از ساکنین وکالت نامه کاری ثبتی ندارند.در ضمن بعد از ثبت اساسنامه ،باید به هریک از مالکین کپی اساسنامه تحویل داده شود یانه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در پاسخ کوتاه نمیتوان بیان کرد از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اساسنامه ساختمان به رویت و اطلاع ساکنین میرسد و نیاز به امضا تک تک واحدها ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اساسنامه ساختمان به رویت و اطلاع ساکنین میرسد و نیاز به امضا تک تک واحدها ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اساسنامه ساختمان به رویت و اطلاع ساکنین میرسد