مشاوره حقوقی رایگان - آیا رضایت کلانتری برای صدور حکم مستند است

با سلام
بنده به عنوان سرپرست کارگاه و نماینده شرکت مشغول فعالیت بوده که یکی از کارگران پیمانکار دست دوم طرف قرارداد طرح به دلیل عدم دریافت مطالبات خود، اقدام به درگیری با بنده کرده که منجر به شکستگی فک اینجانب شده ، در روز درگیری پس از مراجعه به کلانتری و خواهش مسیولین ، کارمند کلانتری یک رضایت نامه نوشت مبنی بر اینکه (اینجانب هیچ شکایتی ندارم و رضایت خود را اعلام میدارم ) و بنده امضا کرده ام یک روز بعد به دلیل درد شدید به دکتر مراجعه و شکستگی فک تشخیص داده شد. اکنون پس از تنظیم دادخواست، دادیار شعبه مربوطه حکم داده که (باتوجه به رضایت بی قید و شرط خود را اعلام نموده با عنایت به قابل بازگشت بودن عناوین ارتکابی صرف نظر از صحت و سقم قضیه با توجه به بند ب م 13دادرسی کیفری قرار موقوفی تعقیب صادر میگردد) در صورتی که در زمان رضایت فقط از نظر عدم بازداشت صحبت شده بود و بحث شکستگی مطرح نبود
الان با توجه به اینکه بعد از قضیه مدتی طول درمان داشتم و همچنین بحث دیه رو چطور میشه اعتراض بزنم که منجر به عدم تایید نشه
کلیه شهود و مدارک مستند بر روی پرونده موجود است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب قرار موقوفی تعقیب در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دوباره شکایت خود را مطرح نمایید