مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

با سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا پس از رضایت شاکی به متهم در کلانتری باز هم امکان به جریان انداختن پرونده هست ؟
در صورت عدم پرداخت خسارت
ممنون میشم پاسخ بنده رو بدین
تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عدول از رضایت مسموع نیست
بستگی به نوع رضایت دارد اگر رضایت مطلق وبی قید وشرط باشد عدول از رضایت مسموع نیست ولی اگر رضایت مشروط باشد مانع رسیدگی نیست
وباز بستگی به نوع جرم و اینکه شما فقط به جنبه کیفری جرم رضایت داده باشید هم مهم است چنانچه فقط درخصوص جنبه جزایی وکیفری جرم رضایت داده باشید می توانید درخصوص ضرروزیان وجنبه حقوقی به دادگاههای حقوقی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از گذشت شاکی امکان عدول از گذشت وجود ندارد بدیهی است ب متن رضایت هم بستگی دارد که صرفا از لحاظ جزایی رضایت یا کلی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نوع رضایت تنظیمی دارد آیا نسبت به جنبه حقوقی نیز رضایت داده شده است یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا رضایت مشروط نیست و پس ان قابل عدول نیست. مگر در شرایط استثنایی که قابل بررسی است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ممکن است برای مطالبه حقوقی و ضرر وزیان اقدام کرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. رضایت قابل رجوع نیست. اما با توجه به نوع رضایت ک مشروط ب شروطی بوده یا خیر متفاوت است. اگر کلا رضایت داده اید نمیتوانید از رضایت برگردید اما در صورتی ک قرار بر انجام تعهداتی بوده میتوانید نسبت ب همان جنبه رجوع کنید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام رضایت باید مشروط نبوده وبدون قیدوشرط باشد وامکان عدول از شکایت وجودندارد.

حمید عبادی

حمید عبادی :

باید موضوع پرونده شما بدوا مشخص شود برای پاسخ دادن

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله ممکن است برای مطالبه حقوقی و ضرر وزیان اقدام کرد