مشاوره حقوقی رایگان - دیه حس بویایی

سلام وقت اساتید محترم بخیر
خسته نباشید
بنده بر اثر شکستگی بینی و ضربه به سر بویاییم رو از دست داده ام و هیچ بویی رو نمیفهمم!
پزشکی قانونی فرستاد تهران رفتم آزمایشاتم رو دادم و جوابش اومد ک ایشون بویایی نداره!
حالا اومدم گفتن یکسال دیگه بیا باز باید آزمایش انجام بدین!
حالا میخاستم ببینم اگه سال دیگه باز آزمایشم بیاد که بویایی ندارم دیه اش چقدره؟؟
همجا نوشتن از دست دادن بویایی دیه کامل داره ولی میگن که بیشتر از 4 درصد تعیین نمیکنه پزشکی قانونی!
میخاستم ببینم درسته این حرف؟
مگه میشه بویایی نداشته باشی و فقط 4 درصد بریده شه؟
میشه بفرمائید ابهاماتم برطرف شه!؟
طی حکم هایی که بویایی از دست میره کامل و بعد از یکسال برنمیگرده معمولا پزشکی قانونی چقدره دیه درنظر میگیره؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط پزشک قانونی تعیین و توسط اجرای احکام حساب میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تشخیص اینکه بویایی کامل از بین رفته یا مقداری از آن یا هر دو حفره بینی یا یکی از آنها حس بویایی نداشته باشد با پزشک قانونی است . در هر حال می توانید به نظر پزشک اعتراض کنید تا به کمیسیون پزشکی ارجاع شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود