مشاوره حقوقی رایگان - ماليات شركت‌ها در صورت حمايت از توليدات فرهنگی

با سلام
آيا قانونی در محاسبات مالياتی وجود دارد، كه در آن شركت‌هاي فعال در حيطه‌هاي مختلف (به غير از شركت‌هاي فعال در حيطه‌ هاي فرهنگي و هنري) درصورت حمايت مالي از توليدات فرهنگي و هنري داراي مجوز وزارت ارشاد، تخفيف‌هاي مالياتي دريافت نمايند؟

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام حتما وجود دارد من اطلاعی از مقررات مالیاتی ندارم با مراجعه به بخش اداری میتوانی بپرسی

حمید رضا عارفی

حمید رضا عارفی :

استان :

در مورد شرکتهای تعاونی بله قوانین مالیاتی در اینخصوص وجود دارد