مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از صدور مجوز گلخانه به دلیل مرغوبیت زمین

باسلام اینجانب چندین ماه است که برای اخذ مجوز گلخانه 700 متری به جهاد کشاورزی مراجعه نمودم . در ابتدا چون زمین بنده دیم و فاقد آب کشاورزی بود از من خواستن که حق آبه خریداری کنم من هم همین کار را انجام دادم . حال با کلی دوندگی و هزینه امور اراضی از صدور مجوز ممانعت میکنه آن هم به دلیل مرغوبیت زمین!!!به گفته مسئول مربوطه چون زمین دارای آب کشاورزی میباشد جز اراضی آبی و مرغوب محسوب می‌شود!!! و ماده 1 برای اینجانب اعمال شده. سوال اینجاس که اگر زمین آبی و مرغوب نباشه چطور میشه در آن کشت گلخانه ای انجام داد و چرا در ابتدا از من خواستن که آب مورد نیاز زمین را تهیه کنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازطریق اداره جهاد پیگیری نمایید ونهایتا نسبت به تصمصم. کمیسیون تبصره یک ماده یک معترض شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوطه مجدداً پیگیری کنید