مشاوره حقوقی رایگان - رای گیری در آپارتمان

سلام. بنده مدیر ساختمان هستم و بین همسایه ها رای گیری کردم جهت نصب درب برقی و آیفون تصویری همه همسایه ها راضی هستند به غیر از یکی از واحدها بنده چکار باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید صورتجلسه نمایید و اگر
اکثریت مالکان امضا نمایند مخالفان مکلف هستند هزینه را پرداخت نمایند و

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

هزینه ها را انجام دهید و از سهم ایشان را از وی مطالبه کنید اگر پرداخت ننمود به ایشان اظهارنامه بدهید و بازهم اگر پرداخت ننمود از طریق شورای حق اختلاف طرح دعوی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید صورتجلسه نمایید و اگر اکثریت مالکان امضا نمایند مخالفان مکلف هستند هزینه را پرداخت نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما کار را انجام دهید و بعد از طریق شورا دادخواست پرداخت وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما کار را انجام دهید و بعد از طریق شورا دادخواست پرداخت وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر همکاری نکرد دادخواست بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صورتجلسه شود اگر اکثریت امضاء کردند انجام دهید و هزینه مخالفان از طریق اظهار نامه و دادخواست مطالبه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پس از تصویب حداکثر مالکین حداقل باید به آن تصمیم عمل کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدائا اظهارنامه دهید اگر پاسخی دریافت نکردید کارها را انجام دهید و علیه ان همسایه دادخواست مطالبه وجه دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با پول بقیه اینکار را بکنید رای اکثریت فقط برای اداره عادی ساختمان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید صورتجلسه نمایید و اگر اکثریت مالکان امضا نمایند مخالفان مکلف هستند هزینه را پرداخت نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هزینه ها را انجام دهید و از سهم ایشان را از وی مطالبه کنید اگر پرداخت ننمود به ایشان اظهارنامه بدهید و بازهم اگر پرداخت ننمود از طریق شورای حق اختلاف طرح دعوی نمایید