مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه و دریافت مهریه از ارث

باسلام و احترام
پدرم در سال 81 مرحوم شدن و ارث هنوز تقسیم نگردید. مهریه مادر من در سال 1348 مبلغ 9 هزار تومان بوده است.
درحال حاضر چنانچه وراث بخواهند ارث را تقسیم کنند چه مبلغی بابت مهریه به ایشان می رسد.
مادر من دیگر چه حق و حقوقی از ارث دارند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه مادر شما مطابق شاخص بانک مرکزی در زمان مطالبه تعیین میگردد شما میتوانید اجره المثل ایام زوجیت هم مطالبه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهریه اجرت المثل ایام زوجیت نفقه اگر طلبکار پدرتان باشند. مهریه را از طریق قسمت محاسبات سایت براساس سال عقد و سال فوت حساب نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

مهریه بر اساس نرخ شاخص تورم می بایست پرداخت شود‌.
مطالبه اجرت المثل نیز می توانید ارائه دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس شاخص تورم بانک مرکزی به روز محاسبه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه اجرت المثل ایام زوجیت نفقه اگر طلبکار پدرتان باشند. مهریه را از طریق قسمت محاسبات سایت براساس سال عقد و سال فوت حساب نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه بر اساس نرخ شاخص تورم می بایست پرداخت شود‌. مطالبه اجرت المثل نیز می توانید ارائه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه براساس شاخص تورم محاسبه و پرداخت می شود.
اجرت المثل طبق نظر کارشناس تعیین می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهریه بر اساس نرخ شاخص تورم می بایست پرداخت شود‌. مطالبه اجرت المثل نیز می توانید ارائه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میزان مهریه وجه نقد طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد و حق زوجه مقدم بر وراث خواهد بود
و 1/8 از تمام ماترک به زوجه خواهد رسید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه مادرتان حدودا یک میلیون و هشتصد هزار تومان است . اجرت المثل ایام زوجیت هم مبلغ آن ناچیز است ارزش طرح دعوا ندارد .
از اموال هم یک هشتم ارث می برد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه بر اساس شاخص تورم و اجرت المثل با نظر کارشناس تعیین میشود.