مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

سلام.
پدر بنده بیمه تامین اجتماعی بودن سال 89 بازنشسته شدن.
سال 95 فوت کردن.
منم 1400 طلاق گرفتم.
هیچ کس مجرد در خانه نیس مادرم هم فوت شدن.
بیمه که به من دادن خیلی کمتر از حد متعارف بوده.
علتش میگن این هست که پرونده پدرم بعد از فوت مختومه بوده و حقوقشون به کسی داده نشده.حالا یعنی حقوق من کامل پرداخت نمیشه دیگه؟
کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما دختر مجرد باشید میتوانید از حقوق پدر مرحومتان مستمری دریافت کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رجبی پور:
اگر ازدواج نکرده باشیدفقط بخشی از حقوق رامی توانید دریافت نمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نفس برقراری مستمری شما محقق گردیده است و صرفاً در خصوص حقوق دریافتی اگر معترض هستید از خود بیمه تامین اجتماعی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ازدواج نکرده باشیدفقط بخشی از حقوق رامی توانید دریافت نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که ازدواج نکرده باشید فقط بخشی از حقوق را می توانید دریافت نمائید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از تامین اجتماعی پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید