مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حساب بانکی

با سلام،نفرx یه چک20تومنی داده به نفرyو اونم با پشت امضا خرج کرده ولی بخاطر عدم موجودی برگشت خورده، بعد مدتی نفرyتوسط دارنده چک بازداشت شده و حساب بانکی نفرxبا 3.800موجودی توقیف میشه، فردای روز بازداشت عین مبلغ چک توسط نفرyپرداخت شده و بزور با رضایت شاکی آزاد میشه،حساب بانکی نفرx آیا فقط توسط شاکی رفع توقیف میشه؟ و اینکه اون موجودیش3.800رو میتونه برداره؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رضاست شاکی را جلب کنید و برای چک بلامحل تقاضای رفع اثر از بانک نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت شاکی را جلب کنید و برای چک بلامحل تقاضای رفع اثر از بانک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر محکوم به پرداخت شده حساب باید رفع توقیف شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درودنسبت به جلب رضایت اقدام نمایید