مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد کارت ملی و بانکی

با سلام خدمت دوستان من چند روز پیش یه صرافی خرید و فروش ارز دیجیتال ثبت نام کردم و شماره کارت ملی و کارت بانکی رو با تاریخ تولد خواست از من و هیچ عکسی نخواست حالا احتمال سواستفاده هست از اینا؟ و اگر هست چکار کنم راهنمایی میکنید یا چطور اصلا کلا این ثبت نان رو حذف کنم از صرافی دوستان ممنون میشم اینا رو جواب بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نگران نباشید باید است که مورد استفاده قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصولا با این موارد امکان سواستفاده نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلامخیر اصولا با این موارد امکان سواستفاده نیست

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام احتمال سو استفاده ضعیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بهتر است اصلا وارد خرید و فروش ارز دیجیتال نشوید . زیرا