مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن

سلام وقت بخیر
جلسه الزام به تهیه مسکن زوج برگزار شد و قاضی محترم ایشون رو ملزم به تهیه مسکن مستقل کردند در جلسه دادگاه قاضی از زوج پرسیدن که تا چه زمانی میتونن مسکن مستقل تهیه کنن و زوج گفتن که تا بعد از عید. و در رای دادگاه مهلتی در نظر گرفته نشده فقط رای به الزام زوج به تهیه مسکن داده.
سوال بنده اینه که چون همسرم اصلا قصد گرفتن منزل نداره و از طرفی قصد طلاق هم نداره و من رو بلاتکلیف گذاشته من بعد از چه مدتی میتونم برای طلاق عسر و حرج اقدام کنم؟ بدلیل عدم تهیه منزل و بلاتکلیفی
بنده قبلا شکایت ترک انفاق و نفقه معوقه و مهریه رو مطرح کردم و در حال رسیدگیه
سپاسگزارم از شما

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،عسر وحرج زمان خاصی ندارد. باید عسر وحرج شما در دادگاه ثابت شود تا بتوانید طلاق بگیرید.