مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام وخسته نباشید پسرم در کوچه بودکه یک موتوری بهش زد وفرار کردوما را30درصدمقصروموتوری که پیدانشدرا70درصدمقصرکردن.دولت میخواهد دیه را پرداخت کند 20/12/99تصادف کرد میخواستم ببینم روسال 99دیه پرداخت می‌کنند یا سال 1400متنی که قاضی صادر کرده اینه میخواستم ببینم دیه پسرم چقدر میشه.حکم به پرداخت هفتاددرصدازدیات زیر:8درصد دیه بابت ساییدگی(حارصه)پل بینی خلف لاله گوش راست-سمت راست پوست سر_بین دوابرو_سمت راست فک تحتانی_پشت دست چپ_ساق چپ وراست_ران سمت چپ_دوعددخلف آرنج چپ.3درصددیه بابت جرح(دامیه)سمت راست پیشانی که باجوشگاه التیام یافته.1درصددیه بابت ارش نقص زیبایی در اثر جوشگاه درعضواخیر15درصددیه بابت جرح آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ(یک فقره منقله)1درصددیه عدم رویش درصد ازموی سر_نیم درصد دیه بابت ارش تورم روی شانه چپ 70درصد ازدیات ذیل یعنی از100درصد 70درصدش رامیدن چون 30درصدمارامقصرکردن نمیشه قاضی کم نوشته باشه ما اعتراض کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس نظریه کارشناس به شما پرداخت خواهدشد که 70 درصد طرف مقابل مقصر بوده و بر اساس همان درصد به شما تعلق خواهد گرفت و هر یک درصد دیه چهار میلیون و 800 هزار تومان می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس نظریه کارشناس به شما پرداخت خواهدشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بر اساس نظریه کارشناس به شما پرداخت خواهدشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بر اساس نظریه کارشناس به شما پرداخت خواهدشد