مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دیه تصادف

سلام
من 8ماه پیش تصادف کردم
تاریخ 27/09/1401 در وقت رسیدگی جلسه شعبه سوم شورای حل اختلاف شهرستان ابهر به تصدی امضاء کنندگان
ذیل تشکیل است ، پرونده کالسه0100395 تحت نظر و مالحظه می گردد طرفین خانم م.ح فرزند گ. به
عنوان شاکی و آقای الف.ح اصل فرزند غ. به عنوان مشتکی عنه و نماینده بیمه علیرغم ابلاغ حضور ندارند و
پس از استماع اظهارات طرفین و محتویات پرونده از جمله : شکایت شاکی ، گواهی پزشکی قانونی ، نظریه کارشناس
تصادفات و اقرار صریح مشتکی عنه دال بر اینکه مقصر حادثه می باشد بامساعی ومیانجی گری اعضاء شوراوتوافق
طرفین مقرر گردید با اجازه حاصله ازمواد 8 و24 از قانون شوراهای حل اختلاف وبا استناد به ماده 569 قانون مجازات
اسالمی ومواد 104- 709 - 710 -714 -715 – 717 بخش تعزیرات ومجازاتهای بازدارنده ، راننده مقصر از بابت
صدمات وارده به پرداخت دیه خانم م.ح باستناد گواهی پزشکی قانونی 1-شکستگی استخوان ترقوه سمت راست
به میزان چهار درصد دیه کامل و ارش متعلقه به آسیب بافت نرم اطراف شکستگی استخوان ترقوه برابر با یک درصد
دیه کامل 2-پارگی رباط آکرومیوکالویکوالر راستکه ارش آن برابر دو درصد دیه کامل 3-سائیدگی دامیه شانه راست که
ارش آن به میزان یک درصد دیه کامل 4-سیاه شدگی بازوی چپ به میزان سه هزارم دیه کامل در حق شاکی و متقابالً نیز
شاکی با تنظیم این صورتجلسه رضایت و گذشت منجز خود را نسبت به راننده مقصر به شرط پرداخت دیه اعالم و مقرر
گردید در صورت پرداخت دیه ظرف مدت 15 روز از سوی بیمه مربوطه با درخواست شاکی پرونده جهت تعقیب عملیات
اجرائی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ابهر ارسال می گردد . مفاد سازش برای طرفین قرائت و اعالم داشتند
مطلع شده و اعتراضی نداریم . مقرر است پرونده از آمار کسر و مختومه گردد.
اگر به این رای عتراض کنیم نیابت میدن شهر خودمون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به لایحه دفاعیه و نظر مرجع رسیدگی کننده دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را کوتاهتر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود