مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دیه

سلام من تصادف کردم بایک موتورومقصرشناخته شدم وطرف پاش شکسته دوتا پلاتین گذاشتن،می خواستم بدونم می‌تونه اعتراض بزنه به مبلغ دیه وازمن مبلغی دریافت کنه؟ درضمن ماشین بیمه داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شما خیر
در هر صورت طبق نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه بیمه دیه را باید پرداخت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طبق نظر پزشک قانونی هر درصدی که تعیین شده باشد همان است البته به نظر پزشک‌ در مهلت قانونی می تواند اعتراض کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد و اگر ایشان اعتراضی نسبت به این قضیه دارد باید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در هر صورت طبق نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه بیمه دیه را باید پرداخت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نظریه پزشکی قانونی می تواند اعتراض نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر مبلغ دیه بیشتر از سقف تعهد بیمه باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید