مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای تغییر کاربری زمینی که در طرح هادی فضای سبز اعلام شده

سلام، بنده یکه قطعه زمین ، به متراژ سیصد متر ( سه دانگ از شش دانگ) سال 97 خریدم ، فروشنده نیز چند ماه قبل از اینکه به من بفروشه ، از نفر قبل خریده و در سند دفترچه ای انتقال رو ثبت کرده ، این زمین در طرح هادی سال 92 فضای سبز اعلام شده بوده ، حالا من برای درخواست تغییر کاربری به بنیاد مسکن مراجعه کردم ، اونها میگن چونکه در سند ، انتقال ذکر شده و قانون منع انتقال وجود داره ، شما اجازه ی درخواست دادن ندارید ، سه ساله داریم میدویم و اجازه ی درخواست دادن نمیدن ، لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنیم ، ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع قابلیت بررسی دقیق مستندات را ردارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.