مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز و پارک شهرداری

سلام و عرض ادب
در شهر ما شهرداری یک پارک کودک کوچک حدود 50*40 متر در وسط ومیان خانه های مسکونی احداث کرده و الان همین پارک شده محل تجمع اراذل و اوباش و مرکز و محل انواع مزاحمت ها و سلب آسایش ساکنین و خانواده ها که همه همسایه ها و ساکنین به ستوه امدند لذا سئوال دارم راه حل قانونی برای تغییر کاربری این پارک چه راه حلی هست لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بعد شکایت رفع مزاحمت به طرفیت شهرداری