مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح فضای سبز

با سلام
بنده ملکی رو دارم که خارج از محدوده خدمات شهری بوده ولی اخیرا با الحاق به محدوده شهر داخل محدوده قرار گرفته حدود 3 سال هست از شهرداری تقاضای پروانه ساختمانی کردم ولی شهرداری شفاها گفته که امکان صدور پروانه برای ملک وجود ندارد و ملک داخل طرح هست. چند وقت پیش شهردار گفت که شهرداری قصد تملک داره ولی هیچ گونه اقدام عملی نکردند. دوباره با پیگیری که کردم گفتن توان تملک ندارن و اگر میخواهی شکایت کن و یا اقدام به تفکیک زمین به قطعات کوچکتر کن. حقیقتا با توجه به اینکه اصلا نمیشه روی حرف افراد شهرداری و حتی شخص شهردار حساب کرد و تا الان هیچ گونه مدرک کتبی در این خصوص نداده اند، خواستم راهنمایی کنید به نظرتان بهترین راه برای احقاق حقوق و خارج کردن ملک از این وضعیت بن بست و تعیین تکلیف کردن ملک چیست؟
آیا مراجعه به استانداری کارساز است؟
ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست تغیبر کاربری زمین را مطرح نمایید و

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

داخل چه طرحی قرار دارد
میتوانید از شهرداری شکایت و به نرخ روز قیمت ملک را مطالبه کنید