مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عند الاستطاعه

سلام وقت بخیر. من خواستم درخواست طلاق و مهریه بدم اما مهریه ام عند الاستطاعه است که لازمه اش اثبات توان مالی مرد از طرف زن هست که همسر من ملکی به نام خود ندارد و کارمند یا شاغل شرکتی نیست شغلش بازاری است. چگونه میتوانم اثبات کنم توان مالی دارد ک بتوانم مهریه ام را بگیرم؟
ایشون کارش بازاریه و فقط پول در حسابش تابحال جابجا شده میتونم درخواست چک کردن حسابهاشو بدم ک توان مالیش را اثبات کنم یا خیر؟
این نکته رو هم روشن کنم ک من مهریه ام 120تاست درصورتی ک اون تا 200تا هم تو حساباش پول جابجا شده میتونم از این مورد برای اثبات توان مالیش استفاده کنم؟! اگر نه چه راهی برام هست؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

باسلام..کارت سخت شده اما اموال اگه داره میتونی معرفی کن وگردش مالی وخرید وفروش

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام بله میتوان از دادگاه درخواست تحقیق و استعلام حساب کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله میتوان از دادگاه درخواست تحقیق و استعلام حساب کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله میتوان از دادگاه درخواست تحقیق و استعلام حساب کرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله میتوان از دادگاه درخواست تحقیق و استعلام حساب کرد.