مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت پدر با ازدواج دختر بدون دلیل موجه

سلام دختری 20 ساله هستم اهل سنت و عاشق پسری 24 ساله که اهل تشیع هستند شدم در واقع هردو همو دوست داریم ایشون شغل دارن اعتیاد ندارن چون نظامی هستن از هر لحاظی کنترل میشوند میخواهم بدانم چگونه میتوانم از دادگاه اجازه ازدواج بگیرم پدرم مخالف هستن هیچ دلیل خوبی هم برای مخالفت ندارن غیر اینکه میگویند غریبه است و آشنایی ندارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما باکره باشید می توانید دادخواست تجویز ازدواج از دادگاه بخواهید تا به دلیل کیفیت این اجازه را صادر کند در نظر داشته باشید که دین شما به تبعیت از همسر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید دا‌دخواست بدهید