مشاوره حقوقی رایگان - شکایت معلم از دانش آموز

باسلام و خسته نباشیدبنده عل. هستم درشغل اموزگاری مشغول به کارهستم متاسفانه یکی دانش اموزان بنده که پایه پنجم هستش به اینجانب درکلاس درس درحضوردانش اموزان توهین کرده وبنده نیزملاحظات قانون که هیچ واکنشی نشان ندادم خواهشمندم راهنمایی کنیدمیخواهم اقدام قانونی کنم ......باتشکر

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. جنسیت ایشان را مشخص ننموده اید. با توجه ب سن دانش اموز مسئولیت کیفری ایشان

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

مسئولیت کیفری شامل حال ایشان نمیشود. . بهتر است از طریق هماهنگی با مدیریت اموزشگاه و اطلاع والدین ایشان تنبیه آموزشی برایشان در نظر گرفته شود.