مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به ضرب و جرح عمدی و تهمت

من به خاله ام در پیام با دخترش حرف میزدم که یک سال از فوت شوهر خاله ام گذشته بود به دختر خاله ام گفتم خاله ام شنیدم نامزد کرده که دزدکی نامزدم کرده بود بعد برام تهمت و افترا و تهدید و قذف و ضرب و جرح عمدی و تهدید مکرر برام پاپوش درست کرد که کلا فقط ضرب و جرح مونده کلا بقیه تهمت ها تبرئه شدم قاضی فهمید دروغ میگه خاله ام الان ضرب و جرح مونده تبرئه میشم چون اصلا پاپوش درست کرد برام من تو عمرم خونه خاله ام نرفتم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بار اثبات ادعا برعهده مدعی است. اگر جرم ضرب وجرح را با استناد نامه پزشکی قانونی وشهادت شهود اثبات کند که محکوم میشوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از مشاوره استفاده کنید توضیحات شما مبهم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .