مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر

سلام. من چندماه یک ساله یک قطعه زمین خریدم داخل زمین تیربرق هستش مالک هم خودش تعهد داده تو شهرداری که اون جابجا کن الان بعد یکسال زیربار نمیره من هم شکایت کردم محکوم شده الان دادگاه براش فرصت تجدیدنظر داده زیاد طول میکشه حکمش قطعی بشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نهایت دو ماه یا کمتر

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام در صورتی که شخص اعتراض نکنند و مهلت اعتراض تمام شد رای قطعی میگردد
اما در صورت اعتراض باید منتظر تبادل لوایح باشید و سپس ارجاع پرونده به تجدیدنظر و سپس رای دادگاه تجدید نظر اگر پرونده در تهران است تقریبا شش ماه و اگر شهرستان است تقریبا سه ماه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تجدید نظر خواهی کرد حدود دو سه ماه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ظرف 20 روز اعتراض نکند رای قطعی می شود و می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ظرف 20 روز اعتراض نکند رای قطعی می شود و می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر تجدید نظر نماید قابل پیش بینی نمی باشد